top of page

Page Title

Button

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

shutterstock_1702545706.jpg

Rhinoplastik
 

Rhinoplastik, ofte kaldet næseoperation, er den mest komplicerede procedure, der er resultatet af det højeste niveau af det kunstneriske erhverv og en fremragende kirurgisk teknik hos plastikkirurgen. Selvom næseoperation er en delikat operation, anses næseplastik i Tyrkiet for at være den mest foretrukne ansigtsæstetiske kirurgi, da plastikkirurger sigter mod at udføre forudsigelige resultater, der vil vare gennem patientens levetid.

17842878473977726.jpg
Book konsultation
Bliv ringet op

Hvad er en Næseoperation?

Rhinoplastik, også anerkendt som et næsearbejde, er en kirurgisk proces til at omforme næseskelettet, hvilket resulterer i ændrede underliggende strukturer, så næsens form og funktion forbedres. Nogle patienter gennemgår en næseoperation for at opnå en balance mellem deres næse og resten af ansigtstrækne, mens andre tager valget for at forbedre deres vejrtrækning. Da terapeutisk jobkirurgi kræver en kombination af medicinsk procedure og pleje af høj kvalitet, er tilgangene til et næsearbejde i Tyrkiet planlagt af kirurgen baseret på patientens krav og forventninger.


Hvordan foregår operationen?

Da alle næser er unikke, bør operationen tilpasses hver patient. Disse kirurgiske operationer håndteres af to forskellige tilgange, der er åbne (ekstern) eller lukkede (endonasale) baseret på rækken af visninger og anvendelser. I Tyrkiet vil næseoperationskirurgen vurdere næsedissektion, personlige karakteristika og ansigtsæstetik for at bestemme den mest egnede tilgang til netop din næseoperation.

shutterstock_1059231206.jpg

Restitutionstid

.

 

Efter at næseoperationen er afsluttet, tages patienten til hvilestuen, hvor han/hun/de skal overnatte. Ethvert ubehag, der kan opstå efter operationen, kontrolleres med et lægemiddel anbefalet af din læge. Selvom alles restitutionsproces er forskellig, er den overordnede restitutionsproces som følgende.

DAGEN EFTER

 

Umiddelbart efter din operation, som vil tage flere timer, vil du komme dig under observation. Når du er blevet opmærksom, og alt er godt, får man godkendelse til at blive kørt hjem.

TO UGER

 

Størstedelen af den ubehagelige overbelastning er stort set løst, og hævelsen er stærkt reduceret. Begrænset resterende hævelse, med mindre blå mærker, der hænger ved hos nogle patienter.

TRE MÅNEDER

 

Din omformede næse begynder at virke naturlig, med hævelse væsentligt forbedret, og raffinementer begynder at vise sig. Du er nu fri til at træne, som du vil, dyrke sport og løbe. Vær altid meget forsigtig med din næse, da enhver påvirkning kan beskadige den sarte struktur.

ET ÅR

 

Efter et år er din nye næseform virkelig en del af dig, stabil, afbalanceret, og snitstedet falmet, så det næsten ikke kan mærkes. Al omformning og forfining er fuldt ud opnået for de fleste patienter.

OPERATIONSDAGEN

 

Dagen for din næseoperation bliver lang. Du vil vågne tidligt til operation, få anæstesi, gennemgå timers operation og derefter vende tilbage til hospitalsstuen. De fleste patienter vil bare hvile og komme sig resten af dagen. At sove med løftet hoved eller hvile i en lænestol er den foretrukne stilling til restitution.

EN UGE

 

Efter en uge er overbelastningen mindsket, og skinnen kan fjernes. Maksimal hævelse topper ved omkring tre dage og er begyndt at aftage langsomt i slutningen af uge 1. Nogle patienter føler sig godt nok til at vende tilbage til arbejdet.

EN MÅNED

 

Din næse begynder at tage form, og du kan finde på at smile til dit billede, når du ser dig selv i spejlet.

SEKS MÅNEDER

 

Din næse er nu for det meste helet, og du er måske ikke meget opmærksom på den, kender dit nye billede i spejlet og oplever sandsynligvis en stor stigning i tilliden til, hvordan du ser ud.

Hvilke risici er forbundet med rhinoplastik?

Rhinoplastikrisici omfatter komplikationer såsom infektioner, dårlige reaktioner på anæstesi, dårlige ardannelser, vejrtrækningsbesvær eller et asymmetrisk resultat. Vælg altid en erfaren, bestyrelsescertificeret ansigtsplastikkirurg til denne procedure og en klinik, der følger de strengeste retningslinjer for patientens sundhed og sikkerhed.

Hvad kan jeg forvente?

FORBEREDELSE TIL KIRURGI

 

Når du planlægger din næseplastik, kan du gøre processen meget nemmere for dig selv ved at pleje din krop i flere uger før din kirurgiske aftale. Det betyder ingen alkohol, ingen stoffer og at spise en sund kost og drikke masser af væske. Du kan blive bedt om at stoppe med at tage visse lægemidler eller kosttilskud, der fortynder blodet for at undgå overdreven blødning og hurtigere heling. Du vil gennemgå flere tests for at sikre at du er klar til operation. 

EFTER

 

Når din næseoperation er afsluttet, vil du blive overført til et genopretningsområde for at genvinde bevidstheden. Når du er fuldt opmærksom, herefter vil du blive kørt hjem af en af vores chauffører samt vil du have mulighed for hjælp igennem hele opholdet på hotellet. 

Anæstesi

 

Mange patienter vil få foretaget en næseplastik under generel anæstesi, mens nogle kun kræver intravenøs sedation med lokalbedøvelse. Beslutningen vil blive taget mellem dig og din kirurg, og hvad der anses for at være det sikreste og mest behagelige for dig.

I LØBET AF

Under din næseoperation vil du ikke være opmærksom på, hvad der sker, da du bliver bedøvet. Proceduren tager flere timer at gennemføre, og du vil sandsynligvis ikke huske noget om, hvad der skete. Hver procedure er tilpasset og kan omfatte omformning af knogler og brusk, transplantater og andre teknikker for at opnå det udseende, du forestiller dig.

bottom of page